cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

şampiyon fenerbahçe

geçen sene yine finali eczacıbaşıyla oynayıp kaybeden bayan voleybol takımımızın göz yaşı dökmesine dayanamayıp "sen ağlama, dayanamam" demiştik. özlem kaptanın, şimdiki kaptanımız çiğdem'in şampiyonluğun avucumuzun içinden biraz da hile ile hurda ile kaçması karşısındaki üzüntüsü bizi de ağlatmıştı tribünde.

fenerbahçe'nin yarıştığı tüm branşlar içinde son 2-3 senedir şampiyonluğunu en çok istediğim branştı kesinlikle bayan voleybol. bizim için kendi aralarında yaptırdıkları ve yanlış hatırlamıyorsam bir karşıyaka maçı öncesi açtıkları "sizleri çok seviyoruz" pankartını, kötü oynanan bir maçtan sonra yanımıza kadar gelip mahçup bir şekilde "özür dileriz" demelerini unutmak mümkün mü?

dile kolay 31 sene... müessese takımları dışında bir bayan voleybol takımı en son 1978'de şampiyon olmuş. böylesine bir ortamda, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden bir gömlek düşük kadrosuna rağmen, acıbadem'in önemli desteğiyle, sezon ortasında teknik ekip tercihindeki yanlıştan dönülmesiyle ve en önemlisi kızların müthiş özverili oyunuyla haramilerin saltanatına son verdik. yaşadığım mutluluğun tarifi çok zor.

bravo sarı melekler... bu taraftar sizinle gurur duyuyor...

dün de dediğimiz gibi;

futbolcular gelsin sizi izlesin!!!

0 yorum:

İzleyiciler