cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

müesseselerden türk sporuna destek

ergin ataman final serisi ilk maçından sonra hakemleri eleştirmiş. "sert savunma ile faulü karıştırıyorlar" demiş. bu saçmalığın sadece ergin ataman ile ilgili olmadığı aşikar. efes pilsen'in başında tanjevic, jerry sloan hatta ben bile olsak aynı demeci verirdik, vermek zorunda kalırdık. yıllardır süregelen olası başarısızlıkta sukoyveren müessese takımı acziyeti. kağıt üzerinde yegane amaçları türk sporuna destek iken yapılan her hareketin buram buram firma reklamı olduğu müesseselerde durum her zaman böyleydi, böyle de devam edecek.

geçen sene kanallarda haftalarca dönen türk basketboluna adanmış 30 yıl yalanıyla bezenmiş belgeselinde nedense türk basketbolunu canından çok seven tuncay özilhan önderliğindeki efes pilsen yönetiminin 30 yılda türkiye'ye tek bir salon kazandırmadığından bahsedilmiyor. aynı şekilde ülker'e en son şampiyonluğu verdikleri sene "gelecek sene de şampiyon olamazsak şubeyi kapatmayı düşünüyoruz" açıklamalarını da gayet net hatırlıyoruz. efes pilsen ile sınırlı değil bu salt spora destek yalanı. tofaş'da yaptı aynısını, ülker de... diğer spor branşlarında eczacıbaşı, vakıfbank, halkbankası, arkas da yapıyor.

gerçekten türk sporuna desteği amaçlayan firmalar zaten ortada. pınar gibi, acıbadem gibi...

umarım savurduğunuz tehditleri yerine getirirsiniz ve türk basketbolundan elinizi çekersiniz. böylece geçmişte finansal güç ve isminizle kopardığınız nice kulüp altyapısından yetişme basketbolculara yenileri eklenmez.

İstinye değil, Şafaka


Bayadır yoktuk ortalıkta... Sebebi var... Finaller, şampiyonluk hasreti, hasretin bitişi, finallerin ardından evi toparlama, evi taşıma, internetin gelmemesi, hala yerleşememe...

Geri döndük...

Taş, kaya, çivi, beton, betoon gibi dönüyoruz...

Adaş madaş dinlemeden...

Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik...

İzleyiciler