cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

efsane kadro

Up the Irons!


Ayaktakiler(soldan sağa): Stuart Pearce , Faustino Asprilla, Steve Harris (Iron Maiden), Paul Gascoigne , Blaze Bayley (Iron Maiden), Ian Wright.
Oturanlar(soldan sağa): Nicko McBrain (Iron Maiden), Dave Murray (Iron Maiden), Patrick Viera, Janick Gers (Iron Maiden), Marc Overmars.

Iron Maiden'ın Virtual XI albümünden bir fotoğraf...

Kadroya yakışmayan tek isim Blaze'di, zaten onun yerine de Bruce Dickinson'ı geri getirdiler.

eski dost

Gurur yapma Carrusca kardeşim!

Büyük umutlarla gelmişti Galatasaray'a. Her yeni yetme arjantinli gibi o da geleceğin maradonasıydı, ama şimdilerin linderothu bile değil artık.
2006 temmuzunda gelmiş galatasaray'a. o günden beri de hakkında bir defa, "gitmek istiyorum" veya "carrusca, haber vermeden ülkesine kaçtı" tarzı haberler çıkmadı. hatta hafızam beni yanıltmıyorsa, her fırsatta forma için mücadele edeceğim, bir şans istiyorum gibi açıklamaları çıkıyordu.
bugün öğrendim ki estudiantes'e gitmiş kiralık olarak. linderoth'un ordu evinde gitar çalıp askerlik yapanlar gibi, yata yata topçuluk yaptığı galatasaray'da her fırsatta oynamak istediğini söyleyen adam niye oynamadı? hadi linderoth'u geçtik (isveçlilikten yırtıyor başka ülkeden olsa kesin gitmişti), mehmet güven diye bir adam hep kurtarıcı olarak girdi oyuna. bu kadar çapsız bir adamın kurtarıcı olarak sokulduğu yerde, Carrusca kardeşim en azından türkiye'nin veron'u olabilirdi.

Favored Personel'i, Veron olan Carrusca adına sevindim. estudiantes'de paşa paşa oynarsın artık, 2+1 evi de kıvırttın mı daha ne! galatasaray mevzusu için de gurur yapma hiç, biz seni Liverpool'a ve Denizlispor'a attığın gollerle hatırlayacağız.

Bu da carrusca'nın üç kişiyi çalımlayıp yaptığı asist.

İzleyiciler