cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

derbi günlüğü vol. 2

Yer: İTÜ Stadı(Maslak, İstanbul), Takımlar: FC Ammo - B takımı, Zaman: 29 Nisan Çarşamba, 18.30

Takım oyunu

FC Ammo’nun savunma ağırlıklı bir kadrosunun olduğu söylemek yanlış olmaz. Orta sahası kalabalık, pas trafiği yüksek bir performans sergileyecekleri belirtiliyor. Savunmada yaşadığı sakatlıktan dolayı uzun süre sahalardan uzak kalan Beko ve Sinan’ın olması bekleniyor.

Savunmanın önünde CharlieDay’in bloklar arası irtibatı sağlayacağı düşünülüyor. Kendisine gösterilen yoğun talebe rağmen, özel hayatına dikkat ettiğini belirten tecrübeli savunma oyuncusu, maçı kafasında yaklaşık bir haftadır oynadığını ifade etti.

Kolesterol problemi nedeniyle performansı soru işaretleri oluşturan Engin şefin orta sahada pas trafiğini sağlaması ve takımını temposunu ayarlaması bekleniyor. Salih’in FC Ammo’nın hücum gücünü tek başına sırtlaması gerekecek. Veteran orta saha oyuncusunun takımın en önemli gol silahı olacağı döylenebilir.

Cayicen’in sakatlığı nedeniyle kalede oynayacağı haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Bu haberin ‘mind games’ olarak adlandırılabileceği de belirtiliyor. Cayicen’in kaleci olması ihtimali, orta sahada Salih’in yükünü arttıracaktır.FC Ammo yönetiminin maç öncesi yıldız bir golcüyle görüştüğü ve oyuncunun lisansını derbi maça yetiştirmeye çalıştığı ifade edildi.

Golcüler kulübü

B takımının en büyük sorun belki de en büyük avantajı. FC Ammo’nın tersine, B takımı golcü oyunculardan oluşan bir kadroya sahip. Karayılan’ın savunma organizasyonlarını yapması bekleniyor. Japon’un fantastik ama ayakları yere basmayan performansı, B takımının en büyük sorunu olabilir. Gününde bir Japon’un Nestavari bir performans sergileyebileceği biliniyor.

B takımında orta sahada Sakızcı ve Yiğit’in performansı oyunun kaderini belirleyebilir. Güçlü gol silahların sahip olan B takımının, orta sahada üstünlüğü FC Ammo’ya kaptırması felaketle sonuçlanabilir. Hücumu düşünen bir oyun anlayışını benimseyeceği tahmin edilen B takımında, Ozantekin ve Çağrı’nın FC Ammo’nun tecrübeli ama sakatlıktan muzdarip savunmasına zor anlar yaşatabileceği düşünülüyor.

B takımında en büyük soru işareti ise takıma ara transfer döneminde takıma katılan ve fazla tanınmayan Soner’in performansı olacak. Oyuncu hakkında fazla bilgiye sahip olunmaması, FC Ammo teknik heyetini düşündürüyor.

Takım Haberleri

FC Ammo

FC Ammo’da Cayicen’in sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor. Oyuncunun 3 gündür yoğun bir tedavi programıan alındığı ve durumunun maç saatinde belli olacağı ifade edildi. FC Ammo’nun maçtan önce yıldız bir golcüyle anlaşacağı da gelen haberler arasında.

B takımı

B takımının önemli oyuncularında Yiğit’in, takım kampından kaçtığı ve hafta sonu sabaha kadar eğlendiği biliniyor. Bu nedenle kendisine derbi maçtan sonra ceza verilmesi bekleniyor. Yiğit’in formsuzluğu, Sakızcı’nın üzerinde baskıyı arttıracaktır.

Muhtemel Onbirler

FC Ammo: Salih, Engin, Cayicen, Beko, CharleDay, Sinan, ???

B Takımı: Sakızcı, Yiğit, Çağrı, Soner, Japon, Karayılan, Ozantekin

Tahmin

Dengeli ve mücadeleci kadro yapısıyla FC Ammo’nun favori olduğunu söylemek yanlış olmaz. B takımının hücum yollarında sıkıntı yaşaması, farklı bir sonucun ortaya çıkmasına neden olabilir.

FC Ammo 9 - 8 B takımı

0 yorum:

İzleyiciler