cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

Derbi notları

Cayicen135 camiasının uzunca bir süredir soluğunu tutarak beklediği derbi, nihayet bugün oynandı. Maç öncesi notlarındaki adıyla B takımı, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı bir farkla kazandı.

Maçtan notlar:

* Derbiden önce şahsımla bitmemiş bir hesabı olduğunu ve maçın sert geçeceğini tahmin ettiğini söyleyen CharlieDay, tutuk ve keyifsiz gözüktü. Ancak cayicen135'in sevilen yazarı, tellere sürterek kanattığı eliyle, karşılaşmanın 'sertlik' adına tek hadisesinde başrol oynadı.

* Maçın sonlarına doğru başlayan yağmur, sahayı ağırlaştırdı ve oyuncuların zorlanmasına sebep oldu.

* A Takımı'nın kalesini koruyacağı zannedilen krmcntn, beklendiği gibi kısa bir süre file bekçiliği yaptıktan sonra oyuna dahil oldu. Özellikle takım arkadaşı Salih'le atışmalarıyla dikkat çeken krmcntn, sakatlığı sebebiyle beklenen performansını sergileyemedi.

* MSN yoluyla iletişim sağladığımız hafız'ın maçla ilgili merak ettiği tek şey, CharlieDay tarafından bacağımın kırılıp kırılmadığıydı.

* Maçtan sonra İstinye'de toplanan ahali(Ozantekin, beko, japon, krmcntn, salih, soner ve anıl), karşılaşmanın en kötü oyuncusunun Karayılan olduğu konusunda fikir birliğine vardılar. Karara olası itirazları engellemek için, maç içinde Karayılan'ı takip eden kameramızın görüntülerini yayınlıyoruz.


1 yorum:

karayılan dedi ki...

ulan sanırsın kendi kaleme 5 gol attım. döndüm bir de taraftara götümü açtım.
goruntulerde 2 taneşut engelleyıp kornerden donen bir topa vuruyorum..
gereksiz dataşmalar bunlar..
hele o japon, beko'dan yediği çalımlarla, kornerden yediği golun hesabını versın

:)

İzleyiciler