cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

Endamın yeter

Çalışıyorum bir yandan. Yok Crespo buraya gitmiş. Yok Perez başkan olunca para saçcakmış. Bir sıkıntı var bünyede belli. Ama çıkacak. Televizyon açık, Aziz Yıldırım konuşuyor. Diyor ki "Biz Appiah'ı getirdiğimizde kim tanıyordu". İçimden gülüyorum. Gültekin abimde gülüyorki cevabı hemen yapıştırdı. Duramadı yerinde. "Başkanım Juventus'ta oynuyordu" dedi sustu. Reklama girdiler. Kulağıma tanıdık bir ses geliyor. Baktım Pascal. İnanılmaz duygulandım. Adamda benden bir parça var. Tribünden bir parça var. Bunu yazmamın bir tek amacı vardı. Ben Pascal'ı bir tek reklamlarda görerek hatırlamıyorum. Hiçbir Beşiktaşlı da onu öyle hatırlamıyor. Pazar günü sahada bir Pascal olsun rahat kazanırız.


Zizou

Taraftar


İnsaf

beko da illaki yazar bu hususta bir şeyler ama dayanamadım. beşiktaş-galatasaray maçına dünya kupası maçı fiyatı çekmek nedir? el insaf. 

glory glory leeds united


madem karayılan manu tezahüratı koymuş, manu'nun ezeli rakibi, kalbimde ayrı bir yeri olan leeds united'a da cevap hakkı doğmuş oldu. 

pretty bubbles

i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
nearly reach the sky
then like my dreams they fade and die
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air

macca


liverpool 1989-1999

real madrid 1999-2003

manchester city 2003-2005

Que Sera Sera

Türkiye Kupası


Her ne kadar kupalar karışsa da Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı kazanmış. Hedef Türkiye Kupasıydı al sana kupa.Başarılarının devamı diliyorum.

Arkadaş Fenerbahçeyle uğraşırsın, ben pek haz almam o işlerden ama resmi site böyle bir şey yapıyorsa biraz düşünmek lazım.

Resim Fenerbahçe Spor Kulübü'nün açılış sayfasından alınmıştır.

Hidooo



İzleyiciler