cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

irlandalı

beşiktaş kazandı, bombayı ali sami yen'e gönderdi. acaba kimde patlayacak? denizli maçı en rahat izleyecek isim olacaktır muhtemelen.


iki takım için de bırakın kaybetmeyi beraberliğin bile yarıştan kopmak olacağı derbiye az kaldı. malesef uzun yıllardır ilk kez " yüz yılın derbisi" izleyemeyeceğiz.
o kadar umutsuzum ki oynanacak futboldan, pazar gününü heyecanlı kılacak tek şey erken bir gol bile değil muhtemelen erken gelecek bir kırmızı kart olacak.

hayatımda ilk kez galatasaray'ın kaybetmesini istiyorum. hem de fenerbahçe'ye...
geçen sezon son 6 haftada gelen şampiyonluk takımı yıllarca geriye götürdü. artık hem parasız hem de teknik direktörsüz şampiyon olunabiliyordu.

artık adnanlar floryanın tek hakimi olmuş, kafalarına göre at koşturuyorlardı. skibbe dayanamadı gitti.
kalan maçlara bakıp 3 puanı kesin alırız diyebileceğim bir takım bile yok.
umarım bülent ve yönetim gidene kadar her maç kaybedilir, sıfırdan bir başlangıç yapılır.
madem ki bu iş skora göre yapılıyor, her mağlubiyetin ardından kazanan galatasaray olur.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

yazının genel konusuyla çok ilgili olmasa da yazının bir bölümünde geçen seneki şampiyonluğa değindiğin için şu linki verme gereği hissettim. galatasaraylıları belki kızdıracak söylemler de vardır yazıda. ama genel olarak senin de belirttiğin gibi "tesadüfen" gelmiş şampiyonluğun yanlış yorumlanması ve aynı sistemle her sene alınacakmış yanılgısı üzerine bir yazı... okumakta fayda var diye düşünüyorum.

http://papazincayiri.blogspot.com/2008/05/ruhunuz-bu-kadar-12-milyon.html

İzleyiciler