cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

Emniyet kutlamalara başladı

Polis Haftasıymış bu hafta. Bu haftanın kutlamalarına gayet iyi başladılar diyebiliriz. Tatmin olduklarına eminim diyebilirim.

Gün Abbasağa’da başladı. Abbasağa dağıldı, biraz daha orada takıldık. Barbaros’un üzerinde takımı beklemeye başladık. Takımın geldiğini Yıldız’dan yükselen duman bulutundan anlamıştık. Yerimizi aldık. O an anladım olayların çıkacağını. Polis’in sert tavrını anlamak bugün değildi. Aşağıya doğru yürümeye başladık. Kazanın çok kalabalık olduğunu duyduk ve çarşının içinden şairlere yollandık. Kötü haber tez gelir ya aynen öyle oldu.

Unutulmayacak bir gün yaşadık. Sevgisiyle, çoşkusuyla, sefaletiyle ve eziyetiyle. Eziyet edenler bizi hiç sevmediler, sevmeyeceklerde. Ama biz onlardan sadece bizimde insan olduğumuzu unutmamalarını istiyoruz.

Cem Abi, senin gibilerin bu tribünde olması bize daha çok güç veriyor. Beşiktaş’ın neden Beşiktaş, Çarşı’nın neden Çarşı olduğunu bize bir kez daha hatırlattın abi. Sene başında sizsiz olmayacağını söylemiştik, nasıl olurdu halimiz hiç düşündün mü abi?

5 yorum:

Unknown dedi ki...

etkisiz hale getirilip polisler tarafından götürülen adamın kafasına tekme atmak...

nasıl bir kin bu?

Guntac dedi ki...

çevik kuvvet beyaz desene ...

Velet dedi ki...

all the cops are..

Adsız dedi ki...

boşluğu ben doldurıyım bastards

japon dedi ki...

"beat the bastards, beat them now"
The Exploited
bu güzide şarkıyı da burada anmak istedim

İzleyiciler