cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

veteran golcüler

aslında liste çok daha uzun. listeye alamasak da mehmet kakil, taner gülleri ve coşkun birdal gibi isimleri anmakta fayda var.

5- hasan çelik


"kral hasan" kariyerine yaklaşık 170 gol sığdırdı. bu gollerin 60 kadarını Türkcell Süper Lig'de kaydetti.

4- yunus altun

ilk defa konyaspor formasıyla izleyip neden 3 büyükler almamış bu adamı dediğim bir isimdir yunus. federasyon 178 gölü var diyor. izlemek isteyenler için kendisi şu an karşıyaka'nın oyuncusu.

3- ümit inal
1989 yılında vefa'da başlayan 17 yıllık profesyonel kariyer ve atılan 200 den fazla gol. denize düşenin yılana sarılması misali gol sıkıntısı çeken tüm takımların transfer listesine giren ve formasını giydiği her takımda o formanın hakkını veren bir gölcü.

2- taner demirbaş

ara transferde kayseri erciyesspor'a imza atan taner, tff'ye göre 260 kere gol sevinci yaşamış. 1995 yılında sadece 3 kere u-17 milli takım forması giyen taner 4 gol atmasına rağmen kadroda bir daha düşünülmemiş. unutmadan o kadronun bir diğer ismi ise "yıldıray baştürk"

1- mustafa kocabey

Papin Mustafa 35 yaşında ve hala gollerine beylerbeyi'nde devam ediyor. bu güne kadar tff'nin istatistiklerine göre 300 den fazla gölü var. dünya şampiyonalarından, tff 3. lig'e kadar uzanan bir kariyer. kesinlikle 1 numara olmayı hakediyor.


0 yorum:

İzleyiciler