cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

Izdırabımsın

Elim gitmiyor. Gelmiyor içimden bir şeyler yazmak. Bu sebeptendir ki hislerime tercüman olan, karalamak istediğim konulara değinen bir yazıyı paylaşıyorum. Selametle...

Asitsiz Kola

Bu saatten sonra gelecek şampiyonluğu benim için en güzel ifade edecek tanımdır asitsiz kola. Evet içilebilir ama tat vermez. Kazanılacak olası bir şampiyonluk elbette sevindirecektir ancak herhangi bir coşku veya büyük bir mutluluk hissi yaratmayacaktır bende. Ligde şampiyonlukta çekiştiğin rakibin Sivas'la iki maçta da 1-1 berabere kalmışsın bu iki maçta da öne geçememişsin. Trabzonspor'u bu sezon iki maçta da yenememiş iki maçta da öne geçememişsin. Bursaspor'u iki maçta da yenememişsin. Galatasaray'ı yenememişsin. Bu sezon tarihinin en fiyasko günlerini geçiren Fenerbahçe'ye iki maçta da yenilmişin hele biri dünkü gibi kazanırsan muhtemelen şampiyonluğu büyük ölçüde bitireceğin bir maç. Hatta dün yenilmekle de kalmamış 60 dakika sahada iki pası bir araya getirememişsin. Aragones'in Semih ve Emre'yi kenara alıp "hadi olm şu maçı adamlara verelim" yazıktır günahtır şeklinde açıklanabilecek hamleleri olmasa şu haldeki Fenerbahçe'nin üzerine dahi gidemeyeceksin.

Vallahi burda kadro seçimi, taktik, teknik, sistem, Denizli, Ertuğrul Sağlam, Delgado şu bu çok tartışılır ama ben çok kısa kestirip atıcam. Sen kendi evinde şu Fenerbahçe'yi yenemeyip bu işi bitiremiyorsan, bunu yapmak için en ufak bir ışık, uğraş kırıntısı gösteremiyorsan şampiyon olsan da olmasan da çok mühim değil bundan gayrı. Dediğim gibi elbette 4'te 4 yapalım, elbette şampiyon olalım. Ama şu saat itibariyle asitsiz koladır o şampiyonluk bana. İçilir ama tat vermez!!

Raul Gonzalez/Ekşi Beşiktaş

1 yorum:

Unknown dedi ki...

beşiktaş galatasaray ve fenerbahçe'nin şampiyon olamadığı sezonlarda şampiyonlukta diğer iki takımdan en az biriyle çekiştiğine alıştığımız için bu seneki durum beşiktaşlıları daha fazla kahrediyor bence. sonuçta sivasspor ne oyuncu kalitesi olarak ne de kafaya oynamanın getirdiği mental yükü kaldırabilme olarak üç büyük takımla boy ölçüşebilecek bir takım değil.

beşiktaşlıların (eğer şampiyon olunamazsa) bu sezonun ardından çok üzülecekleri aşikar. gelinen bu durumdan sonra üzüntüyü anlayabiliyorum da. devre arasında iki tane tam ihtiyaca yönelik, önemli katkılar veren transfer yapılmasına rağmen ve şampiyonluk yolundaki tek rakibin ligde sadece iki senedir başarılı olan sivasspor iken beşiktaş'ın olası başarısızlığı bir büyük takım için fiyasko sayılır.

bu seneki derbi performansı ise cabası... 2003'teki şampiyon olunan sezonki derbi sonuçlarına ve bu seneki sonuçlara bakmak yeterince bilgi verecektir herkese...

İzleyiciler