cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

fenerbahçe 101

"bu formayla alay edilmez" demişti rahmetli islam çupi. bu sözü fenerbahçeli olmayanlara söylemişti amma velakin bu lafın anlamını en çok özümsemesi gerekenler aslında fenerbahçeliler. 

bu sezon iki derbide fenerbahçe taraftarının en ufak bir galibiyet umudu yoktu. ilkinde galatasaraylılar yine şımarıklığı ele almış, işi yine pota kurmaya kadar götürmüştü. hesapta 5 atıp 1 sayacaklardı. sırtında çubuklu olan çocuklar 4 atıp yolladı galatasaray'ı. resmen taraftarını utandırdı. bu formaya güvenmemenin ne büyük bir ayıp olduğunu hatırlattılar bize. 

haftalar geçti, fenerbahçe kötü oyununu sürdürdü. uzun zamandır ilk kez ligin bitimine 5 hafta kala herhangi bir iddiası yoktu fenrebahçe'nin. ideal tandemini sakatlık ve cezalara kurban vermişti. eldeki en önemli yedek stoper de geçtiğimiz hafta sarı kart cezalısı olmuştu. sağ bek gökhan stoperde, hiç bir yerde oynamaması gereken ali bilgin de sağ bekte oynayacaktı. karşı cephede rakip beşiktaş ise uzun yıllardır yakalayamadığı havayı ve formu yakalamış, şampiyonluğun en önemli adaylarından biri ve türkiye ligi'nin an itibariyle en güzel futbolu oynayan takımı durumundaydı. 

ne mi oldu?

çubukluyu sırtına geçiren çocuklar yine bizi utandırdı. takımına güvenmeyen taraftara, fenerbahçe'nin ne olduğunu hatırlattılar bir kez daha. hem de bala göte değil, muhteşem bir oyunla...

bir daha unutmamak üzere;

fenerbahçe'nin varlığı umudun kendisidir...

0 yorum:

İzleyiciler