cayicen135

Bizim için çayın da futbolun da demlisi makbuldür

bülent'in ilginç hareketleri

Bülent Uygun konuşmaya devam ediyor.
"Evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. Belki 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz”

Kendisini en son Arsene Wenger'e hodri meydan okurken görmüştük. Aynı konuşmasında Galatasaray'ı Sivas'ta karanfillerle karşılayıp, alkışlarla uğurlayacağız diyen Uygun, bu fikrinden vazgeçmiş olmalı ki Galatasaray ve Beşiktaş'a taş atmaktan geri kalmıyor.
Bu ilk vukuatı olmadığı gibi son vukuatı da olmayacak Bülent Uygun'un. Unutulmamalı ki Bülent Uygun, zamanında küme düşen Manisaspor'un futbolcularını ahlaksızlıkla, manita peşinde koşmakla suçluyordu.

Sivasspor'un başarısını kimse küçümseyemez ancak Uygun yaptığı her açıklamayla daha antipatik oluyor ve takımını daha da antipatik gösteriyor.

Denizlispor ile UEFA kupasında birer birer turları atlarken, Gençlerbirliği ile lig yarışında son haftalara kalırken ve bu sezon ligde Trabzon'u yeniden diriltirken kimse Ersun Yanal'ın ağzından diğer rakiplerine sataştığını duymadı.
Ertuğrul Sağlam, bir önceki sezon mucizevi bir şekilde kümede kalan Kayserispor'dan taş gibi bir takım yaratıp ligin en zor deplasmanı yaparken kimselere sataşmadı. Yarattığı takım sonunda Türkiye Kupası'nı kazandı.

Anlaşılan kendisine Mourinho ve Fatih Terim'i örnek alıyor. Unuttuğu bir şey var ki Fatih Terim de Jose Mourinho da avrupa kupası sahibi ve en az 3-4 kere de kendi liglerini şampiyon olarak tamamladılar. Egolarının -sevmesek bile- bir sebebi var.

Ufkunun sınırları bu kadar dar olduğu sürece sevilmeyeceksin Bülent Uygun.

0 yorum:

İzleyiciler